Speelgoedactie bij Stichting Kringloopcentrum Gorinchem

Gepubliceerd op 13 mei 2024 om 11:55

Op woensdag 5 juni houdt Stichting Kringloopcentrum, Boezem 1 Gorinchem een opwindende speelgoedactie voor verrassings liefhebbers. Tussen 09:00 en 16:30 uur kunnen bezoekers deelnemen aan een spannende speurtocht door dozen met gemengd speelgoed, direct uit de opslag en zonder voorselectie.

Voor een bedrag van slechts 5,00 euro mogen bezoekers een bananendoos vullen met hun gekozen favorieten. Het assortiment is divers en biedt iets voor iedereen, van klassiek tot hedendaags speelgoed. Het wordt deelnemers aangeraden om een eigen tas of doos mee te brengen voor het veilig thuisbrengen van hun vondsten, omdat de bananendozen eigendom zijn van het Kringloopcentrum.

Het evenement wordt een gezellige en levendige zoektocht, waarbij elke vondst een verrassing is. Voor wie niet kan kiezen tussen de dozen, biedt het Kringloopcentrum de optie om meerdere dozen te vullen voor een kleine extra vergoeding. Het is belangrijk dat de doos goed sluit; als het deksel niet past, geldt er een toeslag.

Mis deze unieke kans niet om op een voordelige manier hoogwaardig speelgoed te bemachtigen en tegelijkertijd Stichting Kringloopcentrum Gorinchem te steunen in hun missie om hergebruik en duurzaamheid te bevorderen.