IJsproducent Agnoli brengt Italiaanse passie en ambacht naar de horeca

Gepubliceerd op 27 mei 2024 om 10:02

De gerenommeerde Italiaanse ijssalon Venezia di Agnoli in Gorinchem breidt uit met een nieuwe B2B-afdeling genaamd Agnoli. Terwijl de ijssalon zich op consumenten richt, gaat Agnoli nu ook vers, ambachtelijk bereid Italiaans ijs leveren aan horecaondernemingen en cateraars.

Met Agnoli introduceert de vierde generatie van de Italiaanse ondernemersfamilie Agnoli hun jarenlange expertise en passie voor ijsbereiding op de professionele markt.

"Wij weten als geen ander wat de eisen en wensen zijn van horeca-ondernemingen en hun gasten als het om ijs gaat," aldus ijsproducent
Mauro Agnoli. "Met Agnoli kunnen we nu ook andere bedrijven voorzien van ons heerlijke, verse en ambachtelijke Italiaanse ijs."

Agnoli onderscheidt zich met een focus op kwaliteit, authenticiteit en ervaring. Als 'moderne Italiaanse ijsmaker' combineert Agnoli traditioneel vakmanschap met innovatieve smaken en toepassingen. Horecaondernemers kunnen rekenen op maatwerk, uitstekende service en een partnerschap dat de merkidentiteit en gastvrijheid versterkt. "Een diner is pas compleet met een dessert, en een dessert is pas echt af met ijs," zegt Agnoli.

Over Agnoli

Agnoli is de ijsfabrikant gespecialiseerd in de horeca- en cateringsector. Als vierde generatie Italiaanse ijsbereiders combineren ze jarenlange ervaring met een passie voor vers, ambachtelijk bereid ijs. Agnoli biedt premium ijsspecialiteiten aan en helpt horecabedrijven om een onvergetelijke ervaring voor hun klanten te creëren.

Proeven is genieten!
www.agnoli-deijsproducent.nl

eigen foto's