Hoogbegaafd Geluk Café: evaluatie en behoeften

Gepubliceerd op 7 juni 2024 om 10:58

Op woensdagavond 19 juni zal Sabine Hessels aanwezig zijn bij de LimonadeBrigade om ouders en verzorgers van (mogelijk) hoogbegaafde kinderen de kans te bieden elkaar te ontmoeten en ervaringen te delen. Tijdens deze bijeenkomst wil zij met jullie de voorgaande avonden evalueren en bespreken aan welke ondersteuning er nog behoefte is.

Het Hoogbegaafd Geluk Café is al enige tijd succesvol en vanavond is de laatste bijeenkomst voor de zomervakantie begint. Sabine wil deze avond benutten om te ontdekken welke vragen er nog spelen en aan welke thema's er behoefte is voor de periode na de vakantie. Kom dus langs voor een gezellige afsluiting van het seizoen, stel je vragen en draag bij aan de plannen voor na de zomervakantie!

Het Hoogbegaafd Geluk Café wordt gehouden op woensdagavond 19 juni in de bibliotheek aan de Groenmarkt in Gorinchem. Ouders zijn welkom vanaf 19:15. Het programma begint om 19:30 en eindigt rond 21:00 uur. De toegang is gratis. Aanmelden is mogelijk via hoogbegaafdgeluk@outlook.com.

Voor meer informatie over het programma kunt u terecht op www.limonadebrigade.nl en op onze Facebookpagina.