Weggeefkast in hal bibliotheek

De Bibliotheek Gorinchem heeft  een bijzonder initiatief : de Weggeefkast. Deze kast staat in de hal van de bibliotheek en dient als een plek waar mensen iets kunnen vinden wat ze nodig hebben of waar ze iets kunnen achterlaten voor anderen in de gemeenschap.

Lees meer »

Vrijwilligers in het schortje

In appartementencomplex De Lindeborg schittert een bijzondere groep vrijwilligers, die samen met de actieve activiteitencommissie zorgen voor een scala aan boeiende evenementen voor de bewoners. De commissie organiseert regelmatig nieuwe activiteiten in de recreatiezaal, vaak gericht op culinaire ervaringen.

Lees meer »

Willemijn Loderus-Paans treedt af als raadslid voor Stadsbelang

Na een periode van ziekteverlof heeft Willemijn Loderus-Paans formeel haar ontslag ingediend als raadslid voor Stadsbelang. Loderus-Paans ging eind oktober met ziekteverlof en heeft op 6 februari verzocht om haar taken als raadslid neer te leggen. Eerder, in december 2022, nam zij al zestien weken verlof vanwege haar zwangerschap.

Lees meer »

Pittig gedrag bij kinderen

Op vrijdagochtend 1 maart van 10.00 tot 12.00 uur is Simone van Dijk aanwezig in het MamaCafé van de LimonadeBrigade in de bibliotheek aan de Groenmarkt 1. Simone is trainer/coach in het effectief communiceren met kinderen en heeft haar eigen praktijk ‘Gelijk in Gezin’. 

Lees meer »

Prachtig bedrag voor Voedselbank

De Voedselbank Gorinchem heeft  een gulle schenking ontvangen van Van Noordenne Accountants. Een prachtige cheque ter waarde van €2500,- werd met vreugde in ontvangst genomen door de Voedselbank.

Lees meer »