Atelier Gorinchem organiseert Stadswandeling

Gepubliceerd op 29 oktober 2022 om 08:04

Kunstdialoog op 2 november door Laag Dalem

Samen kijken en praten we over kunst in de buitenruimte, bijzondere architectuur, historische panden en straten. Maar zeker ook over wat dat losmaakt en herinneringen aan vroeger.

Op woensdag 2 november 2022 van 10.00 tot 11.30 is het alweer de eenentwintigste keer dit jaar dat we elkaar op deze manier gaan ontmoeten. De wandeling met kopje koffie voert door Laag Dalem

Na aanmelding krijgt u de exacte startlocatie. Vanaf hier wandelen we verder en gaan op zoek naar kunst en geschiedenis van Gorinchem.

Voor aanmelden en meer informatie over de Kunstdialoog bel (06 55962895) of mail (info@ateliergorinchem.nl )  Marleen van Zwienen van www.ateliergorinchem.nl  

Atelier Gorinchem organiseert sinds 2018 de Kunstdialoog op wisselende locaties in de stad Gorinchem. Deze dialoog is een verbindende activiteit waarbij iedere deelnemer een bijdrage levert. Kennis van kunst is niet nodig. Wel zin in een mooi en diepgaand gesprek met andere deelnemers. Met de kunstwerken die per keer wisselen gaan de deelnemers, onder begeleiding van Marleen van Zwienen, in gesprek over kunst en over gedachten, associaties en herinneringen die opkomen. Het is een mooie manier om anders naar de kunstwerken en elkaar te gaan kijken.

Van Zwienen is stadsgids en dialoogbegeleider bij Gorinchem in Dialoog en oprichter van Atelier Gorinchem. Zij organiseert verschillende activiteiten op kunst- en cultuurgebied in Gorinchem en omgeving.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via info@ateliergorinchem.nl. Meestal zijn de bijeenkomsten in de even weken op woensdagochtend van 10.00 /11.30.

Er is een maximale groepsgrootte, daarom graag aanmelden.

Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige Kunstdialogen? Stuur dan een berichtje.

Voor meer informatie neemt u contact op met:

Marleen van Zwienen

0655962895

info@ateliergorinchem.nl


«   »