Atelier Gorinchem organiseert Stadswandeling

Gepubliceerd op 25 september 2022 om 08:04

Kunstdialoog op 28 september in Wijkcentrum Dalemplein

Kom ook naar het nieuwe Wijkcentrum Dalemplein om elkaar te ontmoeten, gezellig koffie te drinken en een goed gesprek te voeren over kunst en cultuur en alles wat dat losmaakt.

Samen kijken en praten we over kunst in de buitenruimte, bijzondere architectuur, historische panden en straten. Maar zeker ook over wat dat losmaakt en herinneringen aan vroeger.

Op woensdag 28 september 2022 van 10.00 tot 11.30 is de eerste keer dit jaar dat we elkaar in het Wijkcentrum Dalemplein gaan ontmoeten. Het gesprek met kopje koffie start om 10.00 uur. Adres Kruithoorn 3 te Gorinchem.

Na aanmelding krijgt u de exacte startlocatie. Vanaf hier wandelen we verder en gaan op zoek naar kunst en geschiedenis van Gorinchem.

Voor aanmelden en meer informatie over de Kunstdialoog bel (06 55962895) of mail (info@ateliergorinchem.nl )  Marleen van Zwienen van www.ateliergorinchem.nl  

Er kunnen maximaal 10 personen meewandelen, dus geef u snel op.

Atelier Gorinchem organiseert sinds 2018 de Kunstdialoog op wisselende locaties in de stad Gorinchem. Deze dialoog is een verbindende activiteit waarbij iedere deelnemer een bijdrage levert. Kennis van kunst is niet nodig. Wel zin in een mooi en diepgaand gesprek met andere deelnemers. Met de kunstwerken die per keer wisselen gaan de deelnemers, onder begeleiding van Marleen van Zwienen, in gesprek over kunst en over gedachten, associaties en herinneringen die opkomen. Het is een mooie manier om anders naar de kunstwerken en elkaar te gaan kijken.

Van Zwienen is stadsgids en dialoogbegeleider bij Gorinchem in Dialoog en oprichter van Atelier Gorinchem. Zij organiseert verschillende activiteiten op kunst- en cultuurgebied in Gorinchem en omgeving.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via info@ateliergorinchem.nl. Meestal zijn de bijeenkomsten in de even weken op woensdagochtend van 10.00 /11.30.

Er is een maximale groepsgrootte, daarom graag aanmelden.

Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige Kunstdialogen? Stuur dan een berichtje.

Voor meer informatie neemt u contact op met:

Marleen van Zwienen

0655962895

info@ateliergorinchem.nl


«   »