“Beter dan Elvis!?” in het Zevende Huis

Gepubliceerd op 15 februari 2023 om 09:35

Er zijn weinig dingen die wij simpele sterveling beter kunnen dan Elvis, behalve opstaan na de val, (dat kan iedereen beter dan Elvis). Kermissen, frituren, sex, drank, drugs & rock’n’roll en Elvis spelen allemaal een grote rol in de voorstelling van Kurt Vervloet uit Turnhout. Maar de hoofdrol in deze wervelende vertelling is weggelegd voor datgene wat er écht werkelijk toe doet, de liefde. En chocolade uiteraard, want chocolade helpt altijd! 

Op 25 februari, 20 uur, is het podium in huistheater Het Zevende Huis aan deze laatbloeier. Er is weer thee en koffie, vast ook lekkers en een hoed voor een donatie. Wil je zeker zijn dat je erbij bent? Meld je dan aan via info@zevendehuis.nl

Kurt Vervloet uit Turnhout speelde in en maakte voorstellingen bij HET GEVOLG, oa. ‘Kado’ bij de opening van de nieuwe schouwburg en ‘Zijwegen’ een tranche de vie uit het leven van een vrouw aan de zelfkant van de samenleving en speelde mee in de film ‘Torpedo’ van Sven Huybrechts.

Maar hij is ook ex-kermisklant, ex-schrijnwerker, ex-glazenmaker, ex-klusjesman, ex-magazijnier, ex-leraar, ex-cafébaas, ex-man. En een laatbloeier, geen jonge maker, wèl een nieuwe maker.

Daarnaast speelt hij bij Cie. DeMachinerie, een collectief van poëtische bricoleurs uit Antwerpen. In de huid van Professor Haegenbeck trekt hij samen met Lady Livingstone langs scholen en pleinen met een kindervoorstelling over biodiversiteit en is hij reuzenschildpaddentemmer/wielerverslaggever bij ‘Les Géants du Galapagos’ over gans Europa.

Het Zevende Huis vindt u in de Knipsteeg.

Kurt Vervloet - foto: Hanne Colette


«   »