Atelier Gorinchem organiseert Stadswandeling in de Haarwijk

Gepubliceerd op 27 mei 2022 om 08:59

Wandel ook mee met de Kunstdialoog door steeds weer een ander verrassend deel van Gorinchem. Soms door een deel van de oude vesting, andere keren door een van de nieuwere delen. Deze week wandelen we door de Haarwijk. Samen kijken en praten we over kunst in de buitenruimte, bijzondere architectuur, historische panden en straten. Maar zeker ook over wat dat losmaakt en herinneringen aan vroeger.

Op woensdag 8 februari 2023 van 10.00 tot 11.30 uur zullen we  elkaar gaan ontmoeten. Na aanmelding krijgt u de exacte startlocatie. Vanaf hier wandelen we verder en gaan op zoek naar kunst en geschiedenis van Gorinchem.

Voor aanmelden en meer informatie over de stadswandeling gecombineerd met de Kunstdialoog bel (06 55962895) of mail (info@ateliergorinchem.nl )  Marleen van Zwienen van www.ateliergorinchem.nl  

Er kunnen maximaal 10 personen meewandelen, dus geef u snel op.

Atelier Gorinchem organiseert sinds 2018 de Kunstdialoog op wisselende locaties in de stad Gorinchem. Deze dialoog is een verbindende activiteit waarbij iedere deelnemer een bijdrage levert. Kennis van kunst is niet nodig. Wel zin in een mooi en diepgaand gesprek met andere deelnemers. Met de kunstwerken die per keer wisselen gaan de deelnemers, onder begeleiding van Marleen van Zwienen, in gesprek over kunst en over gedachten, associaties en herinneringen die opkomen. Het is een mooie manier om anders naar de kunstwerken en elkaar te gaan kijken.

Van Zwienen is stadsgids en dialoogbegeleider bij Gorinchem in Dialoog en oprichter van Atelier Gorinchem. Zij organiseert verschillende activiteiten op kunst- en cultuurgebied in Gorinchem en omgeving.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via info@ateliergorinchem.nl. Meestal zijn de bijeenkomsten in de even weken op woensdagochtend van 10.00 /11.30.

Er is een maximale groepsgrootte, daarom graag aanmelden.

Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige Kunstdialogen? Stuur dan een berichtje.

Voor meer informatie neemt u contact op met:

Marleen van Zwienen

0655962895

info@ateliergorinchem.nl

www.ateliergorinchem.nl


«   »