StoryTrail Theaterwandeling door Gorinchem vol prachtige stadsverhalen

Gepubliceerd op 1 juni 2023 om 10:29

 foto: StoryTrail.nl

De geschiedenis van Gorinchem beleven? Dat kan tijdens de StoryTrail stadswandeling op zondag 4 juni. Verhalenverteller Hubertus is je gids. Nou ja, gids… Droge feitjes en jaartallen gaat hij je niet vertellen. Spannende verhalen des te meer!

De StoryTrail stadswandeling Gorinchem laat je de magie van verteltheater ervaren. Niet binnen, in een zaaltje, maar frank en vrij in de buitenlucht. De eeuwenoude grachten, stegen en bolwerken vormen het decor waarin je de historische verhalen van de stad gaat beleven. 

Fantastische verhalen zijn dat, want Gorinchem heeft in de loop der jaren heel wat meegemaakt. Opstand, list, verraad en heel veel menselijk lief en leed.

De verteller laat je kennismaken met hoge heren, arme marskramers, sluwe booswichten en edele ridders. Voor je het weet, sta je middenin een groot historisch avontuur. Ga je mee? De verhalenverteller zal je met open armen ontvangen.

De StoryTrail stadswandeling Gorinchem begint op zondag 4 juni 2023 om 10:30 uur.

Reserveren op www.StoryTrail.nl/stadswandeling/gorinchemReserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).


«