Simon Kempston en Bronwyn Claire Asha in Het Zevende Huis

Simon Kempston, een Schotse singer-songwriter komt 3 december met violiste Bronwyn Claire Asha naar Het Zevende Huis in de Knipsteeg. Hij toert over de hele wereld met zijn eigentijdse, originele akoestische folk/blues. Zijn gitaarstijl getuigd van smaak en vakmanschap en is doorspekt met folk en klassieke technieken.

Lees meer »

Nieuwe Doelen bottleneck voor Carnaval??

In De Nieuwe Doelen mogen geen openbare activiteiten meer plaatsvinden. Een treurige boodschap voor de Stichting Gorcums Carnaval. Zij zijn bang dat er daarom in 2023 geen feestruimte beschikbaar is om dit jaarlijkse feest te vieren. Hun verzoek hiervoor bij de gemeente is afgewezen. 

Lees meer »

Veiling Schitterende Scherven

Een wel heel speciale veiling wordt gehouden op donderdag 8 december In het Gorcums Museum. Aanvang 19.30 uur. Geveild worden een stel sieraden uit de expositie Schitterende Scherven. Deze kunt u nog bewonderen in het Museum, als onderdeel van de expositie "Boeiend?!".

Lees meer »

Meet & Greet met Sint en Piet

Wil je Sinterklaas en zijn Pieten een handje komen geven, je mooie knutselwerk of tekening geven, of misschien wil je wel op de foto met Sint en Piet, dan kan dat op:  

Lees meer »

Voedsel Anders

Het Natuurcentrum Gorinchem en de Punt Arkel nodigen u uit voor een film over Voedselbossen op vrijdagavond 25 november. Ontvangst met koffie/thee in het Natuurcentrum om 19:30 uur: Gijsbert van Andelpark 1, Gorinchem. Toegangskaarten € 5,00 (inclusief 2 drankjes en hapjes) verkrijgbaar bij het Natuurcentrum of bij de Punt Arkel.

Lees meer »

Folk in een nieuw jasje (maar dan zonder geitenharen sokken)

Op zondagmiddag 27 november kunt u genieten van de voorstelling ‘Familieportret’ van Marjolein Meijers. Het trio Marjolein Meijers, Walter Kuipers en Onno Kuipers hebben hun sporen in de muziek ruimschoots verdiend. Uniek, niet alleen door de muzikale variatie, maar ook de doorleefde cabareteske omlijsting. Bestel uw kaartjes op www.peeriscoop.nl of via 0183-690022.

Lees meer »

Sinterklaasshow met meneertje Koekepeertje

Bij de Plus supermarkt aan het Wiardi Beckmanplein zijn weer kaarten te koop voor de Sinterklaasshow van Henry Wessels en Tommy Netten: Meneertje Koekepeertje kan het dak op. De Sinterklaasshow wordt driemaal opgevoerd. Dit jaar in de hal van het Fortes Lyceum aan de Wijdschildlaan. 

Lees meer »