Derde Schemermarkt met Dragqueen

Gepubliceerd op 10 september 2022 om 12:07

Dragqueen Kitty Glamourus heet vrijdag 23 september tijdens de 3e editie van de Schemermarkt aan de Langendijk de bezoekers welkom. Zij verzorgt die avond ook een optreden. De Schemermarkt is een jaarlijks terugkerend evenement van 19.30-22.00 uur.

Ondernemers en een heleboel andere creatievelingen leveren met hun originele producten een bijdrage aan de markt in de leukste straat van Gorinchem. Het is een straat vol kraampjes. Neem een drankje, scoor iets lekkers te eten en laat je verrassen.  

Kitty Glamourus een dragqueen met een voorliefde voor showkostuums, veren en pailletten. De persoon achter Kitty Glamourus werd in 2008 gevraagd door het COC Leiden om mee te doen met een missverkiezing als dragqueen. Vanuit hier is Kitty Glamourus ontstaan. Kitty is bedacht omdat het karakter zeer kittig is en Glamourus omdat Kitty houdt van show! Kitty was destijds 22, ondertussen 14 jaar geleden (2022).

Kitty Glamourus is te boeken voor vrijgezellenfeesten, surpriseparty’s, entertainment op locatie (festival/verzorgingstehuis/braderie/etc), opening van een winkel/restaurant, presentatiewerk, figuratierol, BABS voor 1 dag (na goedkeuring gemeente), jubilea (privé/zakelijk), fotoshoot, promotiefilmpje en speciale verzoeken op maat.  Voor boekingen, opvragen van beeldmateriaal of voor vragen omtrent Kitty Glamourus kunt u een e-mail sturen naar haar boekingskantoor info@gerardus-evenement-planner.nl of bellen met 06-13486175.


«   »