Rotary Santa Run Gorinchem 2022

Gepubliceerd op 12 december 2022 om 11:24

De online inschrijving voor Rotary Santa Run Gorinchem 2022 is weer geopend. Voor je inschrijfgeld krijg je een kerstmanpak én het bedrag wordt geheel gedoneerd aan goede doelen.  Nadat je je hebt ingeschreven, is je pak gereserveerd bij het door jou gekozen verkooppunt. Vanaf 1 week voor de Santa Run kun je daar je pak(ken) ophalen.

Zaterdag 17 december 2022 is de Rotary Santa Run in Gorinchem! Gemiddeld hebben de Santa Runs in Gorinchem meer dan 1.000 deelnemers en samen brengen ze circa € 25.000 op voor verschillende Goede Doelen! En dan is er natuurlijk ook nog de After Santa Party.

Geef je snel op bij je sportvereniging of cultuurclub!

Opgeven kan door iedereen. Alleen, met een groepje. Echter als je meedoet voor je sport-, muziek-, cultuur- of toneelclub, kan jouw club daarmee mooie geldprijzen winnen. De clubs met de meeste deelnemers (in verhouding tot het aantal leden) ontvangen mooie geldprijzen. Let er wel op dat je niet inschrijft via deze website, maar direct bij de contactpersoon van je club: alleen dan telt jouw inschrijving mee voor je club! De inschrijving van je club moet 10 december bij ons binnen zijn om mee te tellen voor het winnen van een prijs.

Doet jouw vereniging nog niet mee? Wacht dan niet langer en geef je club op bij de organisatie ! Aanmeldformulier nog niet gehad? Download hier de brief, spelregels en het aanmeldformulier: SantaRun-Verenigingsactie-spelregels-en-aanmelden-2022-1

(meer tekst onder video)

Video: GP-TV

Goede doelen Santa Run

Doe je mee aan de Gorinchemse Rotary Santa Run, dan steun je goede doelen. 

  1. Lokaal: sport- en recreatieveverenigingen
  2. Gorcums: Stichtingen Vrienden van het Gasthuis & Dapper Kind
  3. Landelijk: de Nierstichting

De lokale verenigingen kunnen één van de negen geldprijzen winnen door met het hoogste aantal deelnemers in hun club-grootte-categorie mee te doen. Naast de landelijke Nierstichting geven we ook aan lokale goede doelen, waardoor we als Rotaryclub Gorinchem de plaatselijke gemeenschap steunen. Dat kan alleen dankzij jouw deelname. Lees meer.

Lees meer op de Website Santa Run


«   »