Maand van respect afgesloten

Gepubliceerd op 1 december 2022 om 12:03

Woensdagavond, 30 november, werd in een zaal van Gymnasium Camphusianum aan de Vroedschapstraat, de Maand van Respect afgesloten. Op deze avond zorgden vele bekende en onbekende Gorcumers voor een daverend slotakkoord.

Nadat Chris Poldervaart met Loos Alarm de avond opende, met een nummer van de Dijk, werd de avond geopend door Wethouder Eva Dansen geopend. Zij verving de zieke wethouder Fatih Polatli.

Het programma bestond uit muzikale optreden, sprekers, kringgesprek en meer. Twee dames van de gemeente, Rozalien Tap en Wendy Springer, gaven een overzicht van de georganiseerde gebeurtenis tijdens de Maand van Respect. Muziek en zang door de zanggroep Klink, de Oekraïnse zanggroep Youth of Ulraïne, Peter Blanker en Izak Boom en de reeds genoemde band Loos Alarm. De columnisten Roy Grünewald (AD) en Jos Huibers (Stad Gorinchem) hielde een dialoog.

Het werd een goed bezochte avond met luisteren naar elkaar, zowel op podium als in de zaal. Gorinchem kijkt terug op een geslaagde Maand van Respect.

Heeft u deze avond niet kunnen bezoeken, geen nood. Via YouTube kunt u alles, toch nog of nog eens, mee beleven. De video werd gemaakt in samenwerking van Ministerie van Beeld, Sietsema Productions en Fotostudio Ziezo.

Hieronder still images uit deze video


«   »