Home » Mooi Gorinchem » Festiwal: ticketverkoop gesstart

Festiwal: ticketverkoop gesstart

Gepubliceerd op 17 juni 2022 om 11:41

Deze zomer wordt FestiWal, hét cultuurfestival over de gehele stadswal van Gorinchem, georganiseerd op 13 augustus. Met maar liefst 11 pleinen aan theater, food, muziek en cultuur, op verschillende locaties op de wal! Cultureel en creatief Gorcum, stel je voor! 

Opnieuw een leuk feestje in onze vestingstad "Mooi Gorinchem". Er is altijd iets voor u bij.

πŸ”΄ π’πˆπ‹π„ππ“ πƒπˆπ’π‚πŽ // Laten we beginnen met het terugkerende hoogtepunt van FestiWal: De Silent Disco! Sluit de FestiWal-dag al dansend af op het FestiWalTerras aan de Dalemwal, van 20.00 - 0.00 uur. Dance, pop, 80’s en 90’s. Meerdere kanalen, verschillende stijlen: voor ieder wat wils!
Tickets zijn NU te verkrijgen in de ticketshop van FestiWal a €7,50. Er zijn 350 koptelefoons beschikbaar, OP = OP!

🟑 (𝐀) πŒπ„π„π™πˆππ† ππ”πˆπ“π„πππˆπŽπ’ // Zing jij mee met de hits van dé dans- en meezingfilm bij uitstek? Koptelefoon op en genieten maar. Tijd? 20.00 uur. Locatie? Buiten de Waterpoort. Ook hier zijn NU tickets voor te bestellen in de ticketshop van FestiWal, a €10,-.

🟒 𝐏𝐀𝐒𝐒𝐄-ππ€π‘π“πŽπ”π“ // Wil jij meeblèren met de (A)meezing Buitenbios op Buiten de Waterpoort, MAAR wil je daarna nog even doorfeesten? Koop dan een passe partout ticket en dans door op de Silent Disco op de Dalemwal tot middernacht. Kosten? €15,-.

❗No worries, er zijn dit jaar maar liefst 11 pleinen met toffe activiteiten, waarvan het merendeel GRATIS toegankelijk is! Dus mocht je geen ticket hebben bemachtigd voor de Silent Disco of de (A)meezing BuitenBios is er nog genoeg tofs te zien en te doen deze dag.

πŸ”΅ π€π€ππŒπ„π‹πƒπ„π π…πŽπŽπƒπ“π‘π”π‚πŠπ’ // Tapas, burgers, pokebowls, cocktails of wafels. Wat serveer jij voor heerlijks? Meld je nu aan in de FestiWal ticketshop voor een plekje met jouw foodtruck. Er zijn verschillende tijdslots, en diverse locaties: allemaal aan onze prachtige stadswal.

🟣 π€π€ππŒπ„π‹πƒπ„π πŠπŽπ…π…π„π‘ππ€πŠπŒπ€π‘πŠπ“ // Wil jij je prachtige spulletjes te koop aanbieden tijdens Vive la Voiture! Kofferbakmarkt bij Molen Nooit Volmaakt? Vul dan het aanmeldformulier in de ticketshop en bemachtig een machtig mooi plekje!


«   »