Meer Zomerfeest, Zomerterras en Timmerdorp

Gepubliceerd op 21 augustus 2022 om 13:03

Het Timmerdorp 2022 zit er ook weer op. Traditioneel is het programma op de laatste dag anders, de grote Fik van het dorp kon niet doorgang door de grote droogte. Het grote feest, normaal in de tent Buiten de Waterpoort, verhuisde deze keer naar de Groenmarkt op het terrein van het zomerfeest.

Rond 14 uur kwamen de kinderen naar de Groenmarkt, waar iedere ploeg een eigen plaatsje kreeg. Zij beleefden een hele leuke middag aan de goochelaar die zijn programma bracht. Vanaf deze plaats werden de kinderen door hun ouders opgehaald voor de laatste keer. Tot volgend jaar.

(meer tekst na de foto's - klik voor groter formaat)

Foto's: GP-buro

Zomerfeest en Zomerterras

Zaterdagmiddag werd er zowel op de Groenmarkt als op de Varkenmarkt een programma gebracht. Op de Groenmarkt was het Dennis van Aarssen met zijn Big Band. Hij trok redelijk wat publiek tijdens de koopzaterdag.

Op de Varkenmarkt had men gekozen voor de kinderen. Zij konden zich hier uitleven met de opzwepende, soms een beetje stoute, muziek. Het werd een echte familiedag. Het trio met de Blauwe, Rode en Gele mannen zette voor de  kinderen en (groot)ouders al snel de boel op zijn kop.

(meer tekst na de foto's - klik voor groter formaat)

Hoogtepunt hierbij was wel de Polonaise. Een lange rij, waarin alle leeftijden voorkwamen in een lange rij over de Varkenmarkt. 

Gorkums Nieuws hield het na deze zaterdagmiddag voor gezien, maar hoop er volgend jaar weer bij te zijn.

Video: GP-TV


«   »