Maand van respect afgesloten

Woensdagavond, 30 november, werd in een zaal van Gymnasium Camphusianum aan de Vroedschapstraat, de Maand van Respect afgesloten. Op deze avond zorgden vele bekende en onbekende Gorcumers voor een daverend slotakkoord.

Lees meer »

Voor derde maal benefietactie ‘Lichtjes voor Gorcum’

Op donderdag 8 december wordt op het Stadhuisplein in Gorinchem de aftrap gegeven voor ‘Lichtjes voor Gorcum’. In samenwerking tussen de gemeente Gorinchem en de Ronde Tafel Gorinchem zal de enorme kerstboom, die elk jaar het plein opsiert met duizenden lampjes, deze decembermaand het middelpunt zijn van de nieuwe

Lees meer »

Slotavond van maand van Respect

We naderen het einde van de Maand van Respect. Vanavond nemen we je tijdens de Tuin van Aandacht mee om de maand passend af te sluiten en nodigen we je uit voor een daverend slotakkoord op een mooie locatie in de stad. Een avond waar vele bekende en onbekende Gorcumers hun steentje bijdragen.

Lees meer »

Kersverse klimaatburgemeester voor Gorinchem

Tijdens de Green Friday die op 25 november in het Natuurcentrum heeft gehouden, heeft de kersverse klimaatburgemeester, Peter Verschoor, zijn eerste officiële optreden gegeven. Tevens kreeg hij een prachtig ambtsketen omgehangen.

Lees meer »

Gratis Sint feest Samen één bij Stichting Boukie

Dankzij de Windroos kan de stichting Boukie een cadeau geven aan de kinderen tijdens het gratis Sinterklaasfeest dat "Samen één Gorinchem" gevierd gaat worden. De leerlingen van de Windroos hebben hiervoor cadeaus ingezameld en een gelddonatie gedaan.

Lees meer »

Pinterklaas in De Aanlegsteiger

Op zaterdag 3 december  organiseert Buurtvereniging De Watertoren met medewerking van Ruud van der Spoel en Ferry Doornik een grote Karaoke en Meezing avond met Pinterklaas en zijn Pinten

Lees meer »

Sinterklaas in Caribabad

Wist jij dat Sinterklaas regelmatig stiekem bij ons op bezoek komt? Even heerlijk opwarmen en bijkomen van het zware werk! Wij snappen het wel met deze temperaturen.

Lees meer »

Vlag in top voor Sinterklaas

De molenaars van de Molen Nooit Volmaakt zijn ook begonnen met het helpen van Sinterklaas. De molenaars hielpen niet alleen bij de intocht afgelopen zaterdag. Zij helpen de Sint ook aan heerlijke speculaas, kruidnootjes en lekkere cake.

Lees meer »

Kinderen planten bomen tijdens Boomfeestdag

Woensdag 16 november was hetNationale Boomfeestdag. De dag waarop schoolkinderen traditioneel nieuwe bomen planten in hun regio. Ook in Gorinchem was dit afgelopen woensdag het geval. Een groep kinderen van de Montessorischool en CBS Het Kleurenlint plantten samen met wethouder Attie Mager tientallen bomen en struiken rondom Bredeschool Dalemplein.

Lees meer »

Rotary Santa Run Gorinchem 2022

De online inschrijving voor Rotary Santa Run Gorinchem 2022 is weer geopend. Voor je inschrijfgeld krijg je een kerstmanpak én het bedrag wordt geheel gedoneerd aan goede doelen.  Nadat je je hebt ingeschreven, is je pak gereserveerd bij het door jou gekozen verkooppunt. Vanaf 1 week voor de Santa Run kun je daar je pak(ken) ophalen.

Lees meer »