Pinterklaas in De Aanlegsteiger

Op zaterdag 3 december  organiseert Buurtvereniging De Watertoren met medewerking van Ruud van der Spoel en Ferry Doornik een grote Karaoke en Meezing avond met Pinterklaas en zijn Pinten

Lees meer »

Sinterklaas in Caribabad

Wist jij dat Sinterklaas regelmatig stiekem bij ons op bezoek komt? Even heerlijk opwarmen en bijkomen van het zware werk! Wij snappen het wel met deze temperaturen.

Lees meer »

Vlag in top voor Sinterklaas

De molenaars van de Molen Nooit Volmaakt zijn ook begonnen met het helpen van Sinterklaas. De molenaars hielpen niet alleen bij de intocht afgelopen zaterdag. Zij helpen de Sint ook aan heerlijke speculaas, kruidnootjes en lekkere cake.

Lees meer »

Kinderen planten bomen tijdens Boomfeestdag

Woensdag 16 november was hetNationale Boomfeestdag. De dag waarop schoolkinderen traditioneel nieuwe bomen planten in hun regio. Ook in Gorinchem was dit afgelopen woensdag het geval. Een groep kinderen van de Montessorischool en CBS Het Kleurenlint plantten samen met wethouder Attie Mager tientallen bomen en struiken rondom Bredeschool Dalemplein.

Lees meer »

Rotary Santa Run Gorinchem 2022

De online inschrijving voor Rotary Santa Run Gorinchem 2022 is weer geopend. Voor je inschrijfgeld krijg je een kerstmanpak én het bedrag wordt geheel gedoneerd aan goede doelen.  Nadat je je hebt ingeschreven, is je pak gereserveerd bij het door jou gekozen verkooppunt. Vanaf 1 week voor de Santa Run kun je daar je pak(ken) ophalen.

Lees meer »

Fantastisch geldbedrag voor Voedselbank

De Voedselbank deed via hun facebook een oproep aan de lezers om de door hen ontvangen cadeaukaarten van de Postcoderij voor groene "Vega Favorieten van Nederland" aan de Voedselbank te schenken. Deze cadeaukaarten zijn te gebruiken bij Albert Heijn. Door de kaarten te doneren aan de Voedselbank konden die hun klanten weer blij maken.

Lees meer »

Hij is er weer!!

Na twee jaar zonder konden we zaterdag weer een traditionele Sinterklaasintocht meemaken. Dat er behoefte aan was, bewees de grote drukte. Dat er op deze dag ook de zon goed har best deed, maakte het allemaal nog veel leuker en werd het een echt feest.

Lees meer »

De beste snuffelmarkt

500 kramen mooie oude spullen in de evenementenhal te Gorinchem. Hier kunt u weer gaan snuffelen op zondag 20 november van 9-16.30 uur. Zoals altijd weer in de Evenementenhal aan de Franklinweg 2 in Gorinchem.

Lees meer »