Zangwerkplaats begint weer

Gepubliceerd op 24 augustus 2022 om 11:21

De zangwerkplaats begint weer aan een mooi zangjaar met leuke plannen, fijne samenwerkingen en met een paar leuke optredens in de agenda. Bij de kidsgroep en de tieners is er nog plaats voor enthousiaste zangers vanaf 8 jaar. Op woensdagmiddag repeteren we in het Zevende Huis aan de Knipsteeg. Op maandag repeteren de volwassenen en op dinsdag de gevorderde groep: De Vocals.

Kijk op www.zangwerkplaatsgorinchem.nl voor de tijden.

Het maken van muziek maken draagt bij aan de ontwikkeling van de hersenen is ontdekt en dat terwijl het vak muziek op veel scholen niet wekelijks meer op het programma staat. Bij de zangwerkplaats leer je naast zingen ook noten lezen, (koor) partituren ontcijferen, je inleven in tekst en klank, presenteren, samenwerken. De jongste zangers spelen op allerlei instrumenten hun liedbegeleidingen. We werken veel samen met andere muzikanten in en rond Gorinchem. Zingen blijkt ook goed voor de ademhaling en wordt door artsen soms zelf aangeraden. Het houdt de adem-spieren soepel, sterkt de longen en reguleert je zenuwstelsel.

Daarnaast geven de zeer gevarieerde optredens een boost aan het zelfvertrouwen. Jezelf presenteren is steeds belangrijker op school en op het werk. We merken bij Zangwerkplaats Gorinchem dat zingen en optreden onder allerlei omstandigheden, bijdraagt aan de zelfverzekerdheid. Een veelzijdige hobby dus waar je veel uithaalt. Omdat Zangwerkplaats Gorinchem gelooft in cultuur voor iedereen is de lesprijs laag gehouden en zijn de meeste optredens gratis te bezoeken. Nieuwsgierig geworden, wil je eens komen meedoen, of kijken hoe dat nou gaat?

Mail naar info@zangwerkplaatsgorinchem.nl of kijk op onze site en kom langs. Onze deur is altijd open.


«   »