Home » Muziek » Lunchconcert Grote Kerk

Lunchconcert Grote Kerk

Gepubliceerd op 10 juli 2022 om 11:20

Liguster met Helga Buitelaar - woensdag 13 juli, 12.15 uur

 

Een Gorkumse aangelegenheid en een familiefeestje ineen!! De leden van Liguster zijn niet alleen muzikaal bij elkaar betrokken, allen woonachtig in Gorinchem maar hebben ook nog eens een familieband. Moeder (muziekjuf): Helga Buitelaar zingt samen met dochters: Erin en Dane Blom en haar man Johan van Drunen. Op een zeer gevarieerd instrumentarium (gitaar, kofferset, ukelele, doedelzak, fluit, klarinet, etc) komen allerlei muzikale smaken en sferen aanbod.

De meerstemmige loepzuiver gezongen eigen teksten worden afgewisseld met folky covers, polderfado, country punk en kleinkunstliedjes. De teksten getuigen van een liefde voor taal, hang naar historie en weemoed. Ze gaan over de liefde, de dagelijkse beslommeringen, bespiegelingen en ergernissen. De muzikale pareltjes worden lichtvoetig en humorvol toegelicht.

Liguster heeft in eigen studio “Het Zevende Huis” aan de Knipsteeg een CD opgenomen: “Snoei”. De tweede Cd: “Heg” zal tijdens dit concert worden gepresenteerd. Het is dus dubbel feest!

eigen foto


«   »