Lunchconcert 17 augustus Grote Kerk door 4Tune

Gepubliceerd op 12 augustus 2022 om 11:20

4Tune is een allround coverband die muziek verzorgt voor alle gelegenheden. De live optredens doen we standaard met 2 zangeressen, piano en percussie/drums maar kan ook kleiner met 1 zangeres of zonder drums/percussie. Met veel enthousiasme en plezier geven wij een mooie en sprankelende muzikale invulling om van iedere muzikale gelegenheid iets bijzonders te maken!

Door onze diversiteit en ons uitgebreide repertoire zijn wij te boeken voor veel verschillende gelegenheden, die u zelf naar uw specifieke wensen kunt samenstellen. De complete band is samengesteld uit 6 gedreven muzikanten: 4 zangeressen, een toetsenist en een drummer/percussionist.

4Tune (uitgesproken als fortune) heeft inmiddels al meerdere jaren ervaring in het begeleiden en invullen van diensten en andere muzikale gelegenheden. We zijn muzikanten met een passie voor God en muziek en hebben enorm veel plezier in het verzorgen van uw muzikale gelegenheid.

Wij kunnen verschillende diensten muzikaal invullen. Jeugd- trouw- rouw- start- of gewone diensten, wij maken van elke dienst iets bijzonders. Zoals eerde geschreven zijn wij een christelijke band, waarmee vanzelfsprekend is dat de band bestaat uit christelijke bandleden, maar ons repertoire is net zo divers als dat wij zelf zijn! Hierdoor zijn wij ook in staat om uw bruilofts- of bedrijfsfeest of andere aangelegenheid muzikaal aan te kleden.

https://www.Band4Tune.nl

Aanvang 12.15 uur. Toegang is gratis. Wel is er aan het eind een collecte. De opbrengst is voor het onderhoud van de Grote Kerk.


«   »