Klink Unplugged

De zanggroep Klink brengt op zaterdag 17 december driemaal akoestische sfeervolle nummers in de prachtige akoestiek van de Schuilkerk aan de Langendijk 74.

Lees meer »

Kerstconcert "Das neugeborne Kindelein"

Advent, Kerst, Zijn komst naar deze wereld; dit heugelijke feit heeft door de eeuwen heen veel componisten geïnspireerd tot het schrijven van prachtige muziek. Vocaal Ensemble Cantate en Barok Consort Musica Aeterna o.l.v. Niels Kuijers willen u zaterdag 10 december graag verrassen met een aansprekende uitvoering van een aantal bijzondere composities.

Lees meer »

Storyville Jass Band 27 november 2022

Vanaf 1959 is The Storyville Jassband actief op de jazzpodia in binnen en buitenland. Traditionele jazz en New Orleans Revival overgoten met een Engels sausje. Zo zou je de speelstijl van de Storyville het beste kunnen omschrijven.

Lees meer »

Kerstconcertjes in Hendrick Hamel Museum

Op zaterdag 17 december en zondag 18 december, organiseert het museumeen kerstconcert. 4 Vocaal neemt u mee in een verhaal met internationalekerstmuziek. Er zijn onder andere Spaanse, Argentijnse, Chileense, Koreaanse, Nederlandse, Engelse en Vlaamse songs te horen.

Lees meer »