Optreden Falcon Town Jazz Band

Gepubliceerd op 17 februari 2023 om 10:20

26 februari - 11.00 uur

De Falcon Town Jazz Band komt uit de regio Eindhoven en is een orkest dat inmiddels meer dan 25  jaar bestaat. De bandleden maken op een enthousiaste manier jazzmuziek, in het bijzonder ‘Dixieland Jazz”.

De band heeft een uitgebreid, veelzijdig en afwisselend repertoire, waarbij elke liefhebber van ‘Dixieland Jazz’ aan zijn trekken komt. De hoofdmoot van het repertoire bestaat uit nummers uit de twintiger en dertiger jaren van de vorige eeuw, maar ook nummers van vóór en ná genoemde periode komen regelmatig aan bod.

De bandleden, die in het verleden deel hebben uitgemaakt van vele bands en orkesten, hebben al hun muzikale kunnen in de Falcon Town Jazz Band samengebracht en kunnen bogen op een gezamenlijke muzikale ervaring van enkele eeuwen.

De bandleden doen er alles aan hun liefde en enthousiasme voor de jazz-oude-stijl op een ongedwongen manier naar het publiek uit te stralen. De muziekstijl van de band kan het best worden gekarakteriseerd als gemakkelijk in het gehoor liggende swingende, instrumentale en vocale ‘Dixieland Jazz. Muziek ‘ die bij het publiek uitstekend aanslaat, zoals inmiddels bij optredens is gebleken.

De Falcon Town Jazz Band treedt op in de volgende bezetting:

  • Henk van de Ven                  klarinet
  • Eric Tuytschaver                   trompet, bügel, zang
  • Gerrit Koppert                       trombone
  • Jelle Posthumus                   piano, banjo, gitaar, ukelele, zang
  • Ad van Mensvoort                 bas
  • Eddy Reepmaker van Belle  slagwerk

Het concert is van 11:30 tot 13:30. SVW Gebouw, Kleine Schelluinsekade 5C, 4204 TZ Gorinchem. Kaarten v.a. 11:00 uur aan de zaal, Entrée € 11,=/ JH donateurs € 8,50/CJP-houders € 5,00


«   »