BBB Waterschap komt naar je toe

Gepubliceerd op 27 februari 2023 om 09:10

Het waterschap Rivierenland is een van de meest uitgestrekte waterschappen. Het loopt van Nijmegen tot Alblasserdam. Morgen 27 februari rijden kandidaten van BBB Waterschap Rivierenland in de ‘iedere dag BBBeter-tour’ door de Gemeente Altena en Gemeente West-Betuwe.

Lijsttrekker Corine Peek van de Boer Burger Beweging bezoekt met een camper, zowel in Altena en West-Betuwe zo’n 11 kernen. We horen graag wat de inwoners bezighoudt ten aanzien van water in hun omgeving.

Om 9 uur wordt gestart in Sleeuwijk (gemeente Altena) bij het winkelcentrum De Nieuwe Es en verloopt de tocht via o.a. Woudrichem, Genderen, Hank,
Werkendam en eindigt weer in Sleeuwijk.
De middag wordt om 13:30 gestart bij “Kaasboerderij aan de Linge, Spijkse Kweldijk 37B, 4212 CZ Spijk en gaat de tour o.a. via Heukelum, Geldermalsen, Ophemert, Waardenburg en Vuren.

Dorpskernen, natuurgebieden, zuivelboerderijen, beoogd defentieradar-gebied, knelpunten van het platteland en voorzieningengebied worden bekeken. In de BBB-Karavaan rijden wisselend kandidaten en vrijwilligers mee om het gesprek met de burgers aan te gaan.


 »