Verkiezingen Provinciale Staten en Waterschap

Vandaag kunt u gaan stemmen. Stemmen kan op vandaag 15 maart tussen 7.30 uur en 21.00 uur. Om te stemmen heeft u uw stempas nodig en een geldig identiteitsbewijs. Dat kan een paspoort, identiteitskaart, rijbewijs of verblijfsdocument zijn. Uw identiteitsbewijs mag niet langer dan vijf jaar verlopen zijn.

Lees meer »

Hans van Mourik kandidaat voor BBB Statenzetel

Één van de kandidaten van de BoerBurgerBeweging (BBB) voor de Provinciale Statenverkiezingen in Zuid-Holland is Hans van Mourik. Met een klinkend verkiezingsprogramma en de stem van de kiezer wil BBB de komende vier jaar het geluid uit de regio, de stad en het platteland bundelen tot een luide roep om vernieuwing door verbetering en verandering. BBB staat voor vernieuwing van het politiek denken in het Provinciehuis, verbeteren wat we willen behouden en veranderen wat anders moet. Van Mourik is in de politiek geen onbekende, hij heeft 8 jaar de ervaringen in de gemeenteraad van Gorinchem opgedaan.

Lees meer »

BBB Waterschap komt naar je toe

Het waterschap Rivierenland is een van de meest uitgestrekte waterschappen. Het loopt van Nijmegen tot Alblasserdam. Morgen 27 februari rijden kandidaten van BBB Waterschap Rivierenland in de ‘iedere dag BBBeter-tour’ door de Gemeente Altena en Gemeente West-Betuwe.

Lees meer »