Aspect ICT viert 40-jarig jubileum en top 10-notering

Gepubliceerd op 25 augustus 2023 om 11:10

Hardinxveld-Giessendam, 24 augustus 2023 - Aspect ICT, opgericht in 1983 en een toonaangevende ICT-dienstverlener in de Alblasserwaard, viert dit jaar haar 40-jarig jubileum en heeft voor het derde jaar op rij een top 10-notering in de lijst van Beste ICT-werkgevers van Nederland. Het bedrijf biedt een breed dienstenpakket aan organisaties ter ondersteuning van hun digitale transformatie.

Het succes van Aspect ICT is te danken aan de goede relatie met haar klanten op basis van vertrouwen en transparantie. Medewerkers die de taal van Aspect ICT spreken, zijn cruciaal voor deze aanpak. De organisatie gelooft in het belang van een werkomgeving waar innovatie en creativiteit wordt aangemoedigd en waar medewerkers worden gestimuleerd om te groeien en zich te ontwikkelen. Daarom blijft Aspect ICT investeren in de kennis en expertise van haar medewerkers door middel van trainingen, opleidingen en coaching.

Elk jaar voert Computable, een gerenommeerd on- en offlineplatform voor ICT-professionals, een onderzoek uit naar de beste ICT-werkgevers van Nederland. Medewerkers van bedrijven in deze sector kunnen hieraan meedoen door vragen te beantwoorden over thema’s als salaris(groei), scholingsmogelijkheden en innovatie. Ook is gevraagd naar hoe zij de werk-privébalans waarderen, in hoeverre zij carrièreperspectief zien en hoe het staat met de maatschappelijke betrokkenheid van de werkgever. De negende positie van Aspect ICT in een onderzoek van ruim 300 deelnemende bedrijven, is te danken aan de mooie scores op alle onderzoeksgebieden met een 9 als gemiddeld eindcijfer.

"Als HR-adviseur ben ik ontzettend trots op deze notering als één van de beste ICT-werkgevers van Nederland” zegt Marieke Pesselse. "Dat dit tot drie keer toe op deze manier wordt bevestigd door onze collega’s, geeft echt een blijk van waardering voor Aspect ICT als werkgever. Ook zie ik het als groot compliment richting onze directie, die elke dag weer de ruimte biedt voor investering in ontwikkeling, kennis, kunde, en behoud van onze persoonlijke bedrijfscultuur. Het is extra mooi dat we dit jaar ook ons 40-jarig jubileum mochten vieren door een weekend in Friesland te genieten met al onze collega’s inclusief hun partners. Een mooi moment om terug én vooruit te kijken. We willen alle collega’s bedanken voor hun continue steun en inzet om van Aspect ICT een geweldige werkgever te maken. We kijken ernaar uit om de komende jaren nog meer te kunnen betekenen voor onze relaties en medewerkers.”