Botenbeurs Lingehaven

Gepubliceerd op 21 september 2023 om 08:08

Wanneer u op zoek bent naar ultieme vrijheid, optimaal van alle mooie dagen in Nederland wil genieten en stiekem al heel lang droomt om eigenaar te worden van een boot. Dan is een bezoek aan de Botenbeurs in Gorinchem een echte aanrader!

De Botenbeurs Gorinchem is inmiddels een begrip in Gorinchem en omstreken. Met ruim 30 voorgaande edities is het één van de langstlopende evenementen op het gebied van bootverkoop.

Beurstijden:

  • vrijdag 22 september 12.00 - 17.00 uur met boten te koop + horecatent op de Kriekenmarkt
  • zaterdag 23 september 10.00 - 17.00 uur met boten te koop + nautische markt rondom de haven + horecatent op de Kriekenmarkt 

In onze prachtige Lingehaven zal een  variatie aan sloepen, schepen en jachten liggen die te koop worden aangeboden doior particulieren en bedrijven. Anders dan voorgaande jaren heeft de organisatie dit jaar besloten om enkel nautische artikelen te plaatsen op de markt van zaterdag. (dus geen rommelmarkt meer) Zo houden we het evenement interessant voor iedereen die van varen houdt. Naast een nautische markt zijn er natuurlijk ook verschillende horecagelegenheden te vinden op de Botenbeurs. We toveren de Kriekenmarkt om tot een foodplein met een grootse tent! Deze plek wordt speciaal ingericht en is een ideale omgeving om effectief en rustig uw boot te kopen en te verkopen.