Vintage markt Arkel 1040

Gepubliceerd op 31 augustus 2023 om 09:24

ARKEL - Uren struinen langs kraampjes, genieten van goede koffie en leuke mensen ontmoeten: een vintage markt is de perfecte plek om te vertoeven op een vrije dag. Op zaterdag 16 september 2023 organiseert Stichting Arkel1000 Samen met ‘De Buurvrouw Gorinchem’ een heuse vintage Markt.

Van 12.00 tot 17.00 uur wordt Plein 983 omgetoverd tot een markt waarbij vanaf kramen van alles kan worden verkocht aan het publiek. Onder het genot van de zon en een drankje kan er heerlijk gesnuffeld worden.

Jij als vintage liefhebber vindt hier een mega verzameling vintage en tweedehands items en een verscheidenheid aan curiosa en antiek. Meer 50 kramen bieden honderdduizenden items aan, denk aan speelgoed, glas, aardewerk, boeken, munten, kaarten, archeologie, fifties spullen en design woon- en interieurartikelen.

Gedurende de vintagemarkt zal er een draaimiddag plaatsvinden waarbij er verschillende prijzen te winnen valt via het Rad van Fortuin.
Kinderen tot 12 jaar hebben de mogelijkheid om met een kleedje in de speeltuin plaats te nemen. Zij hoeven hier niets voor te betalen.

Wil jezelf verkopen uit een marktkraam? Geef je dan snel op via het formulier op de website: https://www.arkel1000.nl/opgeven-vintage-markt/