Zeer geslaagde 1e Informatiemarkt "Wonen, Zorg en Welzijn”

Gepubliceerd op 10 oktober 2023 om 09:58

Op zaterdag 7 oktober 2023 vond in Giessen de 1einformatiemarkt Wonen, Zorg & Welzijn plaats. De markt was een groot succes en trok een menigte van nieuwsgierige bezoekers uit de gemeente Altena. Tijdens de markt werden inwoners geïnformeerd over huidige ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van wonen, zorg en welzijn in de toekomst. Circa 500 bezoekers bezochten de markt.

Het was een unieke gelegenheid voor lokale en regionale bedrijven en organisaties om informatie te verstrekken over hun producten en diensten. Bezoekers kregen de kans om te spreken met experts, hun vragen te stellen en waardevolle informatie te vergaren over hoe zij zich kunnen voorbereiden op de toekomst met betrekking tot wonen, zorg en welzijn.

Er waren30 exposanten aanwezig, variërend van zorginstellingen, woningbouwcorporaties, gezondheidszorgprofessionals tot leveranciers van hulpmiddelen en technologieën voor ouderenzorg. Twee boeiende presentaties met professionals, muzikale aanvulling met seniorenorkest Da Capo en koor Van Alles Wâ en een drankje in het café van de Hartenbrigade maakten de dag compleet.

Wethouder ShahSheikkariem verrichte de opening en sprak zijn waardering uit voor het initiatief dat genomen werd door het Seniorenplatform Altena i.s.m. Surplus, Bazalt Wonen, Woonstichting Land van Altena en gemeente Altena, de inzet van alle betrokkenen en benadrukte het belang van dergelijke evenementen voor de gemeenschap. "Dit is een geweldige gelegenheid om elkaar te ontmoeten en met elkaar in gesprek te gaan. De groep ouderen zal in de toekomst fors toenemen. We worden steeds ouder en we hebben elkaar hard nodig om vitaal ouder te worden. Het is daarom mooi dat partijen aangesloten zijn bij het platform”, aldus de wethouder.

Klik voor groter formaat

Foto credits: Alex Willemsen. Veel nieuwsgierige bezoekers gingen naar de 1e Informatiemarkt Wonen, Zorg & Welzijn in Giessen