Kerstconcert Da Capo

Gepubliceerd op 1 december 2023 om 10:37

Giessenburg, – Muziekliefhebbers kunnen zich opmaken voor een betoverende avond vol kerstmuziek en sfeer tijdens het Kerstconcert van Muziekvereniging Da Capo. Het concert vindt plaats op zaterdag 16 december in de prachtig aangeklede Maranathakerk in Giessenburg.

Het hoogtepunt van de avond wordt verzorgd door het Groot Orkest, onder de deskundige leiding van Bjorn van Pruijssen. De liefhebbers van prachtige melodieën die de kerstsfeer versterken, zullen zeker aan hun trekken komen.

Speciaal voor dit evenement heeft Da Capo een boeiende mix van betoverende kerstmuziek en klassieke kerstliederen samengesteld. Het programma omvat onder andere verrassende stukken als "Christmas Bells are Ringing", "Christmas Variations", het ontroerende “Holy, Holy, Holy”, en traditionele kerstliederen die door het publiek kunnen worden meegezongen. Scott Baks zal als solist optreden op de piano, waarbij hij samen met het Groot Orkest het prachtige stuk "A Seal Lullaby" ten gehore zal brengen.

Na het concert is er gelegenheid tot samenzijn en genieten van warme drankjes in De Stigt. De deuren van de kerk openen om 19.30 uur, het concert begint om 20.00 uur en de toegang is gratis voor alle bezoekers.

Voor meer informatie over het programma en Muziekvereniging Da Capo, bezoek www.dacapogiessenburg.nl.

eigen foto