Bibliotheek Arkel Gesloten voor Verbouwing

Gepubliceerd op 3 december 2023 om 13:45

Arkel – De Bibliotheek in Arkel kondigt met spijt aan dat deze vanaf zaterdag 16 december tot en met zondag 28 januari gesloten zal zijn wegens uitgebreide verbouwingswerkzaamheden. De geplande heropening staat gepland voor maandag 29 januari, onder voorbehoud van de voortgang van de werkzaamheden.

Sinds de opening van het afhaalpunt in de Brede School Lingewaard in 2015 heeft Bibliotheek AanZet een sterke connectie opgebouwd met de gemeenschap. Nu staat een uitbreiding op de planning: de vernieuwde bibliotheek en Dorpskamer zullen na de verbouwing tweemaal zo groot zijn als voorheen, met meer ruimte voor diverse activiteiten en services.

Gedurende deze periode van sluiting zijn alle bezoekers uitgenodigd om gebruik te maken van andere vestigingen van Bibliotheek AanZet. Dit omvat onder andere Bibliotheek Giessenburg en locaties in Gorinchem. De actuele openingstijden van alle vestigingen zijn beschikbaar op www.bibliotheekaanzet.nl/bibliotheken.

Bibliotheek AanZet betreurt het ongemak dat deze tijdelijke sluiting met zich meebrengt, maar kijkt uit naar de heropening van de verbeterde en uitgebreide faciliteiten in Arkel.

foto: Bibliotheek AanZet