Een Muzikaal Spektakel van Wereldformaat!

Gepubliceerd op 26 december 2023 om 11:29

Arkel staat op het punt een onvergetelijke muzikale ervaring te beleven op zaterdagavond 30 december in de Lingehof. Het unieke Top 2000 Café zal eenmalig haar deuren openen, waarbij de samenwerking tussen popkoor Prestige, DJ Trebert Verhoeven en het meeslepende Arkelse Harmonieorkest een magische avond belooft.

Het evenement zal om 20:00 uur van start gaan en staat garant voor een aaneenschakeling van wereldberoemde hits die de harten van muziekliefhebbers zullen veroveren. Het Arkelse Harmonieorkest zal het publiek betoveren met meeslepende melodieën, terwijl popkoor Prestige en DJ Trebert Verhoeven de avond een extra dosis energie en enthousiasme zullen geven.

De avond bol staan  van opwinding, muzikaliteit en gezelligheid, waardoor bezoekers zich ondergedompeld zullen voelen in een feestelijke ambiance.

Kaarten voor dit buitengewone evenement zijn beschikbaar via de officiële website, aan de deur en bij To Cato in Arkel. Mis deze kans niet om deel uit te maken van een avond vol muzikale hoogtepunten en onvergetelijke herinneringen.

  • Wat: Eenmalig Top 2000 Café in de Lingehof, Arkel
  • Wanneer: Zaterdagavond 30 december, aanvang om 20:00 uur
  • Artiesten: Popkoor Prestige, DJ Trebert Verhoeven, Arkelse Harmonieorkest
  • Kaartverkoop: Via de officiële website, aan de deur en bij To Cato in Arkel