Care4You EHBO Gorinchem organiseert benefietbingo voor Rolstoelbus voor Roan

Gepubliceerd op 14 mei 2024 om 09:08

Care4You EHBO Gorinchem organiseert op 22 juni een benefietbingo organiseren ten behoeve van de GoFundMe-pagina voor Rolstoelbus voor Roan. Het evenement zal plaatsvinden in De Koels te Vuren, waar de zaal om 19.15 uur zal openen en de bingo om 20.00 uur zal beginnen.

Roan, een jongen van 8 jaar oud, is sinds zijn derde levensjaar gediagnosticeerd met Duchenne spierdystrofie, een ernstige erfelijke spierziekte die zijn spieren aantast en verzwakt. Ondanks zijn uitdagingen blijft Roan een lief en vrolijk kind, maar zijn mobiliteit wordt steeds meer beperkt. Hij heeft dringend een rolstoelbus nodig om zijn zelfstandigheid te behouden en deel te kunnen nemen aan dagelijkse activiteiten.

Zijn ouders moeten echter eerst € 30.000,- bijeenbrengen voordat ze aanspraak kunnen maken op subsidies. Momenteel staat de teller op €.12.750,-. Care4You EHBO Gorinchem heeft besloten een handje te helpen door een benefietbingo te organiseren waarvan de opbrengst volledig naar de GoFundMe-pagina van Roan zal gaan.

De bingo biedt niet alleen een kans om Roan te ondersteunen, maar ook om geweldige prijzen te winnen. De hoofdprijs bedraagt maar liefst € 250,-, en er zijn diverse andere prijzen, waaronder een Nespresso Citiz, waardebonnen variërend van € 5,- tot € 25,- voor kappers, restaurants, cadeauwinkels en meer, en heerlijke pakketten met kaas, nootjes, wijn en andere lekkernijen.

Deelnemers kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@care4youehbo.nl en hun plaats te reserveren. De eerste 40 inschrijvingen maken kans op een heerlijke chocolade kip op nest van maar liefst 500 gram.

Kaartjes voor de bingo zijn te koop voor € 20,- per enkel boekje en € 30,- per dubbel boekje. Er zullen minstens 10 ronden worden gespeeld, met hoogstwaarschijnlijk nog een extra verloting.

"Samen kunnen we die rolstoelbus een stukje dichterbij brengen," aldus een woordvoerder van Care4You EHBO Gorinchem. "We roepen iedereen op om deel te nemen aan dit fantastische evenement en Roan en zijn familie te steunen."