De Lionsclub Alblasserwaard Souburgh organiseert Truckerstocht door de Alblasserwaard

Gepubliceerd op 16 mei 2024 om 12:54

Jaarlijks zet Lionsclub Alblasserwaard Souburgh zich in voor diverse goede doelen en culturele initiatieven, zowel groot als klein.

Op zaterdag 25 mei 2024 vindt de 20ste editie van de Truckerstocht door de Alblasserwaard plaats. Deze dag biedt men ongeveer 100 mensen met een verstandelijke beperking de tijd van hun leven. Ook vrijwilligers, toeschouwers en organisatoren genieten volop. Lionsclub verwacht meer dan 80 historische en moderne vrachtwagens, samen met een groot aantal enthousiaste bijrijders en begeleiders. Er is ook dit jaar weer een zorgvuldig uitgekozen route van ongeveer 65 km door de schitterende Alblasserwaard gepland.

In dit speciale jubileumjaar is men op zoek naar sponsoren om aan het eind van de dag een royale cheque aan een goed doel te kunnen overhandigen. Dit jaar is de keuze gevallen op de afdeling "Dagbehandeling Oncologie" van het Albert Schweitzer ziekenhuis. Het ingezamelde geld wordt besteed aan essentiële zorg voor kankerpatiënten die niet door zorgverzekeraars of het ziekenhuis wordt vergoed. Een nobel doel dat meer aandacht en steun verdient. Voor meer informatie, bezoek Vriendenfonds Albert Schweitzer ziekenhuis (aszvrienden.nl)

Helaas is het niet meer mogelijk om u aan te melden met een vrachtwagen of als bijrijder, aangezien alle inschrijvingen vol zijn.