Kerstconcert Da Capo

Giessenburg, – Muziekliefhebbers kunnen zich opmaken voor een betoverende avond vol kerstmuziek en sfeer tijdens het Kerstconcert van Muziekvereniging Da Capo. Het concert vindt plaats op zaterdag 16 december in de prachtig aangeklede Maranathakerk in Giessenburg.

Lees meer »

i_open: talenten ontdekken door zien, doen en beleven!

Wat een fantastische week bij het i_lab met maar liefst 450 leerlingen uit groep 7 van de basisscholen uit Molenlanden. Het event i_open wordt georganiseerd door i_lab en School & Bedrijf om techniek en technologie onder de aandacht te brengen. Zowel voor de nieuwe generatie als voor geïnteresseerden die zich willen oriënteren op een (nieuwe) baan.

Lees meer »

Sintfestijn op Loevestein

Dit jaar wordt Slot Loevestein omgetoverd tot een waar Sinterklaaskasteel. Breng een bezoek aan het Sintfestijn voor een onvergetelijk avontuur, vol magische momenten en spannende verrassingen. Los de speurtocht op en help Piet bij zijn zoektocht naar zijn verloren spullen. Laat je creativiteit de vrije loop en versier het mooiste cadeaupapier dat je ooit hebt gezien.

Lees meer »

Help de egels in je tuin

Na een lange nazomer is de herfst eindelijk aangebroken. Het regent de laatste weken meer, paddenstoelen komen massaal tevoorschijn, blad aan de bomen begint te verkleuren en langzaam maar zeker dalen de temperaturen. De laatste weken kom ik ook veel egels tegen, zelfs overdag! In deze tijd van het jaar zoeken ze volop naar voedsel als voorbereiding op hun winterslaap.

Lees meer »