De scholen zijn weer open

De middelbare scholen zijn weer volledig open vanaf 31 mei. Vanaf 7 juni moeten alle middelbare scholen weer open zijn voor al hun leerlingen. Niet iedereen bij de scholen is daar even blij mee. De leerlingen en leerkrachten van Gilde Vakcollege Techniek zijn er wel blij mee en maakten er een feestje van. De leerlingen werden vandaag feestelijk ontvangen.

foto: Gilde Vakcollege

Bij aankomst bij de school konden de leerlingen over de rode loper de school betreden. Begeleid door muziek kwamen zij onder een kleurige ballonenboog binnen. De leerkrachten straalden van blijdschap om alle leerlingen weer te zien in levende lijve en niet in gedeelde groepjes of via een computermonitor.

“Terug naar toen” komt steeds dichterbij en dat hebben we SAMEN bereikt. Laten we het SAMEN ook zo proberen te houden.

Geef een reactie