Man overleden na ongeval

Sleeuwijk - Aan het Hoekeinde is donderdagavond 30 november rond 22.50 uur een 50-jarige man uit Rijswijk (NB) om het leven gekomen. De man reed op een snorfiets.

Lees meer »

Persoon met wapen ?

Op dinsdagavond 28 november, rond 21 uur,  werd de politie met verschillende eenheden opgeroepen naar de omgeving van de Hoefslag in Gorinchem. Er zou een melding zijn over een persoon die mogelijk een wapen bij zich droeg. Diverse diensten kwamen ter plaatse. 

Lees meer »

Dronken automobilist zonder geldig rijbewijs slaat agent

Woudrichem - Een 43-jarige man uit Woudrichem is zondag 26 november 2023 omstreeks 04.00 uur in zijn woonplaats aangehouden omdat hij autoreed terwijl zijn rijbewijs ongeldig is verklaard. Bovendien weigerde hij mee te werken aan de ademanalyse. Bij zijn arrestatie pleegde hij hevig verzet waarbij hij een van de agenten tegen het hoofd sloeg.

Lees meer »

Auto door hekwerk gereden

Op woensdagavond 22 november 2023 heeft zich een verkeersincident voorgedaan op de Wolpherensedijk te Gorinchem, waarbij een auto door het hekwerk is gereden. Het incident vond plaats rond 18.15 uur. Gelukkig raakte de bestuurder niet gewond bij dit voorval. Een blaastest uitgevoerd door de politie bevestigde dat er geen sprake was van alcoholgebruik door de bestuurder.

Lees meer »

Brand op schip

Brand brak dinsdagavond uit op een tanker die sojaolie vervoerde bij Gorinchem. Rond 21.45 uur ontstond de brand, maar het schip kon veilig aanmeren in de Vluchthaven. De brand in het isolatiemateriaal bij de machinekamer werd snel geblust door de brandweer

Lees meer »

Scooterrijder en fietser botsen op Banneweg

Op de Banneweg in Gorinchem zijn maandagavond 20 november 2023 een fietser en een bezorgscooter tegen elkaar gebotst. Het ongeval gebeurde omstreeks 18.55 uur ter hoogte van het Lindelaantje. De man op de fiets stak de weg over en botste hierbij met de maaltijdbezorger op de scooter. Beiden kwamen vervolgens ten val.

Lees meer »

Brand in appartementencomplex

In een appartementencomplex aan het Dukatenplein in Gorinchem is vrijdagmiddag 17 november 2023 brand uitgebroken. Omstreeks 13.45 uur werd de brandweer gealarmeerd. Het wooncomplex grenst aan wijkcentrum Rozenobel en bestaat voornamelijk uit seniorenwoningen.

Lees meer »