Waarschuwing: Poging tot Telefonische Oplichting in De Lindeborg

Wij willen u waarschuwen voor een nieuwe vorm van telefonische poging tot oplichting die recentelijk plaatsvond binnen het appartementencomplex De Lindeborg in Gorinchem. Donderdagavond werd hier een ouder echtpaar gebeld door een man die zich voordeed als Peter Verhoeven van de politie. Deze oplichter sprak hen, met keurige, beleefde stem, aan met hun eigen achternaam en noemde zowel hun huisnummer als mobiele telefoonnummer.

Lees meer »

Politiebureaus aanstaande dinsdag dicht

Op dinsdag 11 juni 2024 zullen de vakbonden een collectieve actie houden door politiebureaus met een publieksfunctie voor 24 uur te sluiten. Het algemene nummer 0900-8844 en het alarmnummer 112 blijven bereikbaar. U kunt ook in veel gevallen online aangifte doen.

Lees meer »

Zinkend schip op de Merwede

Update: 28 mei - De duwboot die zondagmiddag op de Boven-Merwede bij Gorinchem zonk, is geborgen. Het vaartuig is vervolgens naar een bergingsbedrijf overgebracht.

Lees meer »

Auto naast de weg

In de vroege uurtjes van zondag 26 mei 2024 snelden verschillende hulpdiensten naar de Parallelweg in Arkel na een melding over een auto die naast de weg stond. Om 03.15 uur arriveerden ze op de plek des onheils.

Lees meer »

Politie naar vechtpartij in Gorinchem; man gewond

De politie is zaterdagavond 25 mei in Gorinchem uitgerukt voor een melding van een vechtpartij met een mes. Rond 21.30 uur werd de vechtpartij gemeld op de Twijnderstraat. Meerdere politie-eenheden gingen met spoed ter plaatse en een man werd aangehouden.

Lees meer »