Expositie "Gorcums Goed"

Gepubliceerd op 4 oktober 2022 om 09:26

Achter de schermen stroopt het team van het Gorcums Museum de mouwen op. Er worden op dit moment namelijk maar liefst zes nieuwe exposities ingericht! Iedere expositie beslaat één museumzaal. Samen vormen de zes deelexposities Gorcums Goed – Hedendaagse kunst, vormgeving, fotografie en poëzie.

Donderdagavond 20 oktober zal de opening verricht worden de zes exposities. Vanaf vrijdag 21 oktober tot en met zondag 8 januari kunnen zij bezocht worden tijdens de openingsuren van het museum.

De "Gorcums Goed" zal geopend worden met een feestelijke openingsestafette. Onder begeleiding van razende reporter Frits Swijnberg en met optredens van o.a. Coen Willemsen en Martin Rensen worden de zes deelexposities van Gorcums Goed één voor één geopend.  Belangstellenden zijn van harte welkom om op een tijdstip naar keuze de openingsestafette te bezoeken.

Er zal werk te zien zijn van o.a. Dick Ippel, Diederik van Goethem, Annalfabeet, Gaby van Reeuwijk en de anonieme Gorcumse kunstenaar Bricksy belooft Gorcums Goed een zeer gevarieerde expositie te worden

Schitterende Scherven