Natuuratelier - Workshop Upcycling Artt

Gepubliceerd op 11 juni 2024 om 18:18

Overal om je heen zijn materialen te vinden die geschikt zijn voor hergebruik. Laat je inspireren om op een creatieve wijze afval en oude materialen een nieuw leven te geven. In deze workshop, onder de creatieve leiding van Karen Bruggeman, ga je figuren maken op prachtige boomschijven. Deze figuren kunnen mensen, dieren of andere leuke vormen zijn, gemaakt van natuurlijke materialen zoals stenen, hout, schelpen en meer.

Ben je enthousiast en wil je meedoen? Schrijf je dan snel in door een e-mail te sturen naar activiteiten@natuurcentrumgorinchem.nl. Let op: er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

  • Datum: 16 juni
  • Tijd: Inloop om 13.30 uur, start om 14.00 uur, einde om 15.30 uur 
  • Kosten: € 12,50 per persoon
  • Locatie: Natuurcentrum Gorinchem.

Deze workshop maakt deel uit van het Natuuratelier, waarin we in mei en juni verschillende creatieve workshops voor volwassenen aanbieden. Bekijk de andere data en workshops op onze activiteitenkalender. De workshops worden door verschillende creatievelingen aan het Natuurcentrum geschonken. Deze specifieke workshop wordt aangeboden door Karen Bruggeman van STERKe KUNST. Met je deelname aan deze workshop(s) steun je het Natuurcentrum en help je ons voortbestaan.

Als je het Natuurcentrum extra wilt steunen, kan dat op verschillende manieren. Je kunt bijvoorbeeld een contante bijdrage leveren via de melkbus of bij de kassa met 'pay as you feel', of je eigen Pauwvakje kopen en Pauwvakker worden via https://pauwvakker.nl.