Bierbruisend festival in Natuurcentrum

Gepubliceerd op 25 juni 2024 om 17:11

Het Gorcums Bierfestival 2024 was een levendige gebeurtenis die op zondag 23 juni bij het Natuurcentrum Gorinchem plaatsvond. Georganiseerd door Stadsbrouwerij Dukes, creëerde het festival een gezinsvriendelijke omgeving waar bezoekers konden genieten van een breed scala aan ambachtelijke bieren van lokale brouwers, waaronder Brouwerij IJssel, de Hooibrouwers, Ebontree, de Gebalde Vuist en natuurlijk Stadsbrouwerij Dukes zelf.

De ticketprijs voor de bezoekers omvatte een bierglas en drie consumptiemunten, die ook bijdroegen aan een donatie voor het Natuurcentrum. Het festival presenteerde niet alleen een diversiteit van 25 soorten bieren, maar bood ook wijn en frisdranken aan. Culinaire liefhebbers konden genieten van de heerlijkheden van Foodtruck Eetfestijn en de lunchroom van het Natuurcentrum.

De band & Joy en een DJ met klassieke hits zorgden voor een fantastische muzikale sfeer. Kinderen konden zich uitleven met allerlei activiteiten in de natuurspeeltuin en met een strippenkaart meedoen aan allerlei leuke bezigheden. Het evenement stond open voor iedereen, ook voor degenen die geen bier drinken. Voor hen was het festival gratis toegankelijk.