PeuterCafé viert ModderDag in het Natuurcentrum

Gepubliceerd op 28 juni 2024 om 10:43

Op woendagochtend 3 juli 2024 is het weer zo ver!! Dan viert het PeuterCafé van de LimonadeBrigade Internationale Modderdag op Het Natuurcentrum. Peuters en hun begeleiders zijn vanaf 10:00 uur van harte welkom bij het Natuurcentrum aan het Gijsbert van Andelpark 1. Tijdens deze  ModderDag staat spelen met water en zand centraal. Toegang is gratis!

Bij het Natuurcentrum kunnen kinderen de natuur op allerlei manieren ervaren. Ze krijgen volop de ruimte om modder te maken, te ontdekken en te beleven en daarbij mogen ze uiteraard vies worden, vrijuit spelen en genieten. Eigenlijk kun je elke dag ModderDag vieren op het leukste eiland
van Gorinchem! 

Het PeuterCafé is voor ouders van jonge kinderen. Centraal staan andere ouders ontmoeten, opvoedtips uitwisselen en nieuwe vriendschappen sluiten. De LimonadeBrigade belicht regelmatig interessante thema’s rondom positief en ontspannen ouderschap. Dit kan elke woensdagochtend in de LimonadeBrigade in de Bibliotheek AanZet in Gorinchem én op 3 juli tijdens Modderdag op locatie bij het Natuurcentrum.

Het gehele jaar door kunnen grote en kleine bezoekers recreëren in de natuur op het Natuurcentrum, in de natuurspeeltuin, op de waterberg en in en om de kinderboerderij. Meedoen aan de genoemde activiteit is heel erg leuk en gezellig, maar niet verplicht, iedereen mag altijd komen spelen.  

Het PeuterCafé is normaal gesproken op woensdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur in de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem. Voor deze keer, op 3 juli in het Natuurcentrum in Gorinchem.

Meer informatie over het aanbod staat op: https://www.limonadebrigade.nl/ en https://natuurcentrumgorinchem.nl/

eigen foto