Amerikaanse Limo-picknick Buiten de Waterpoort en zomersluiting inspiratieplekken

Gepubliceerd op 11 juli 2024 om 11:08

Op vrijdagochtend 12 juli, van 10:00 tot 12:00 uur, organiseert de LimonadeBrigade een fantastische Amerikaanse picknick op het terrein Buiten de Waterpoort. Deze gezellige ochtend markeert het einde van het seizoen voor het MamaCafé, het PeuterCafé en de Ouder Kind Inloop. Na deze activiteit zal de LimonadeBrigade vier weken gesloten zijn voor een welverdiende zomervakantie.

Tijdens de picknick is er live muziek en sportactiviteiten onder begeleiding van Gorinchem Beweegt. Hélene, onze vaste vrijwilliger bij het MamaCafé, zal er zijn om te schminken, en Gerlinde, een andere gewaardeerde vrijwilliger, zal assisteren waar nodig. De LimonadeBrigade zorgt voor koffie, thee en limonade. We vragen ouders en kinderen om lekkernijen mee te nemen om te delen met elkaar.

De picknicklocatie is te herkennen aan een tent versierd in de Limo-kleuren. Kom langs voor een gezellige tijd, ontmoet andere ouders, geniet van heerlijke lekkernijen en maak plezier terwijl je verbinding zoekt met anderen. We kijken uit naar je komst!

Let op: de LimonadeBrigade is gesloten van 13 juli tot en met 13 augustus. Vanaf woensdag 14 augustus verwelkomen we iedereen weer in onze inspirerende ruimtes. Voor meer informatie over het programma, bezoek onze website op www.limonadebrigade.nl.