Sportweek Oosterlicht in Gorinchem-Oost

Gepubliceerd op 10 juli 2024 om 11:16

In de eerste week van de zomervakantie is er een sportweek op het Dalemplein. Kinderen en jongeren zijn 's middags en 's avonds welkom om te voetballen, korfballen, volleyballen, dansen of basketballen. Op het kerkplein van het Oosterlicht is iedereen welkom voor een drankje.

Programma van maandag 15 juli tot en met vrijdag 19 juli

7 t/m 12 jaar | 14:00 -16:00 uur

Met kidscorner voor kinderen tot 6 jaar & koffiecorner voor volwassenen

12+ jaar | 19:00 - 21:00 uur

Met koffiecorner voor volwassen

Op vrijdagavond 19 juli is er een afsluitende wijkmaaltijd

We brengen jongeren uit de wijk in beweging waarbij we hen laten ervaren dat de principes van sport overeenkomen met de christelijke waarden zoals gelijkheid, samenwerken, liefhebben, behulpzaam zijn, verantwoordelijkheid nemen, eerlijk zijn, doorzetten, (zelf)vertrouwen en ruimte voor verschil.

Koffiecorner

Saamhorigheid versterken is een belangrijk doel van de sportweek. De organisatie hoopt dat wijkbewoners elkaar (beter) leren kennen. Elke middag en avond staat er een grote tent op het plein waar ouders en wijkbewoners welkom zijn voor koffie, koek en kletspraat. Voor jongere broertjes en zusjes is er in de middag een kidscorner waar ze kunnen spelen. De sportieve activiteiten en consumpties zijn gratis. De sportweek is te volgen op Instagram via SportweekOosterlicht.

eigen foto