CBS De Regenboog viert een spectaculair zomerfeest met Circus Snor!

Gepubliceerd op 9 juli 2024 om 12:27

Op maandag 8 juli was het zover: CBS De Regenboog vierde haar jaarlijkse zomerfeest, en dit keer was het grootser dan ooit! In een creatieve samenwerking met ‘Circus Snor’ transformeerden de kinderen het schoolplein in een bruisende circuspiste, waar zij zelf de sterren van de show waren.

Vanaf de vroege ochtenduren waren de kinderen druk in de weer met het oefenen van diverse circusvaardigheden. Het koorddansen, bordjes draaien, acrobatische toeren en fietsstunts werden begeleid door vrolijke circusmuziek en onder een stralende zon. De opwinding was voelbaar en de feeststemming zat er goed in!

Toen de middag aanbrak, was het tijd voor het hoogtepunt: de circusvoorstelling. Een leerling-circusdirecteur verwelkomde het publiek, waarna de spanning steeg. Wat volgde was een fantastische show, waarbij elke groep een eigen act presenteerde. De jongste leerlingen betoverden iedereen met hun ‘wilde dieren’-act, terwijl groep 8 de show stal met indrukwekkend jongleerwerk. De dag werd afgesloten met een adembenemende koorddansact door groep 7.

Het talent van de leerlingen van De Regenboog kende geen grenzen, en zowel kinderen als ouders en leerkrachten genoten met volle teugen. Het was een onvergetelijke dag vol vreugde en plezier, een perfecte afsluiting voor de start van de zomervakantie. Bravo, CBS De Regenboog!

foto: Sandra van Houwelingen