Slot Loevestein zoekt filmsterren

Gepubliceerd op 8 maart 2023 om 09:31

Slot Loevestein is op zoek naar filmsterren die willen figureren in de video ter promotie van de nieuwe tentoonstelling Monddood. De opnames vinden plaats op woensdag 5 april.

De marketing afdeling van het slot is op zoek naar:
– Een groep van 4 tot 6 volwassenen, grofweg in de leeftijd 30 – 70 jaar. De opnames hiervoor zijn op woensdag 5 april van 12:00 – 14:00 uur.
– Een ‘gezin’ van 2 volwassenen en minstens 2 kinderen in de leeftijd van 10-20 jaar. De opnames hiervoor zijn woensdagmiddag 5 april van 14.30 – 16.30 uur.

(meer tekst onder foto)

Filmster voor een dag

Vind jij het leuk om met je vriendengroep mee te doen? Met je broers en zussen? Of met je vaste museummaatjes? Meld je dan snel aan.
En ken of heb jij een ‘gezin’ wat hiervoor geschikt zou zijn? Wacht niet te lang met insturen. Het slot geeft uitleg waarom ‘gezin’ tussen aanhalingstekens staat: als jij samen met je collega, buurmeisje en neefje een leuk plaatje vormt zijn jullie ook van harte welkom, het hoeft niet een echt gezin te zijn.

Hoe ziet de dag eruit?

De film vertelt het verhaal van een bezoek aan de nieuwe tentoonstelling Monddood. Daarbij word je gevolgd door een camera en zal je af en toe iets over moeten doen. Je hoeft geen teksten in te spreken, onder de beelden komt een voice-over vanuit Loevestein.

Aanmelden

Heb je interesse? Bekijk alle informatie op de site van het slot. Mail dan voor 15 maart twee leuke foto’s van je volwassenengroep of “gezins”samenstelling naar marketing@slotloevestein.nl.

Vermeld daarbij in het onderwerp: “Filmopnames Monddood” en vergeet niet om in de tekst je telefoonnummer te noemen om een eventuele afspraak in te plannen. Graag ook de leeftijd van de kinderen vermelden. Uiterlijk 22 maart wordt er contact opgenomen met de gekozen filmsterren.


«   »