Schrijf een brief naar een bekende en onbekende

Van Hugo de Groot zijn er meer dan 7000 brieven terug gevonden. Er zijn heel veel mensen die nu eenzaam zijn. Schrijf een keer een brief naar een onbekende en breng hem langs bij de Bibliotheek AanZet in Gorinchem.

Je mag je naam/adres noemen, maar het mag natuurlijk ook anoniem. De bibliotheek zorgt dan dat deze brieven bij een goed doel terecht komen. De brief kan op ma, wo, do, vr en za (10-12) ingeleverd kan worden bij de bieb! adres: Groenmarkt 1 4201 EE Gorinchem.

Inleveren kan t/m augustus 2021 op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdagochtend.

met dank aan: locatie – de Bibliotheek AanZet Gorinchem de Limonadebrigade //verteller – Milano van der Gaag// concept- Petra de Vries //video/audio edit – Femke Bun //muziek – Femke Bun

Geef een reactie