Jongen uit Schelluinen overlijdt na onwelwording.

Zaterdag 27 maart, tegen 08 uur, kregen de hulpdiensten een melding van een ongeval, waarbij gevaarlijke stoffen betrokken zouden zijn, aan de Nolweg in Schelluinen. Direct gingen ambulances met spoed naar deze locatie voor de nodige hulpverlening. Daarbij werd ook de traumahelikopter ter plaatse geroepen. De brandweer ging te plaatse omdat er werd gesproken over gevaarlijke stoffen.

foto Max Liet

De plaats van het ongeval was op een boerderij. Hierbij bleek het allemaal heel anders te zijn verlopen. Van gevaarlijke stoffen bleek geen sprake. Toch was de melding niet onterecht geweest. Een jongen op de boerderij was plotseling onwel geworden. Bij de aanval was hij hierbij in een drinkbak voor het vee gevallen en daarbij verdronken.

Hulpverlening mocht helaas niet meer baten. Omdat de oorzaak van het overlijden een medische reden had, volgt er geen verder onderzoek.

Geef een reactie