Duur drankje

De politie West Betuwe controleerde zondagavond een bestuurder waarbij rijden onder invloed werd verwacht. Dit klopte ook, want op het bureau blies hij 715 UG/l. Daarom werd zijn rijbewijs ingevorderd ingevorderd.

Dit leek geen indruk op hem gemaakt te hebben want in de nacht werd de man weer met zijn auto rijdend aangetroffen. Dat had hij toch beter niet kunnen doen. Voor het rijden met ingevorderd rijbewijs werd nu ook een dossier opgemaakt.

Hardleers als de man was werd hij wat later in Almere door de politie betrapt. Nu werd zijn gedrag op afdoende wijze afgestraft. In overleg met de Officier van Justitie werd zijn voertuig, een Tesla model 3 bouwjaar 2020, verbeurd verklaard.

Later zal hij zich later bij justitie en het CBR nog eens moeten verantwoorden.

Geef een reactie