Online workshop ‘bordje vol’

Op dinsdag 30 maart organiseert het Mantelzorgsteunpunt de online workshop ‘Bordje vol’. De methode van ‘Bordje Vol’ geeft mantelzorgers spelenderwijs inzicht in de dingen die veel energie kosten en in de dingen die juist energie opleveren. U leert welke veranderingen wenselijk zijn en dit helpt u om keuzes te kunnen maken. Dit gebeurt door middel van een kaartspel.

Wanneer?
Dinsdag 30 maart 2021
Hoe laat? De workshop wordt gegeven op 3 tijdstippen. Bij aanmelding kunt u uw voorkeurstijd aangeven.
09:30 – 11:30 uur
12:30 – 14:30 uur
15:00 – 17:00 uur
Kosten? Gratis voor geregistreerde mantelzorgers

Aanmelden
Kan door een mail te sturen naar mantelzorg@gorinchem.nl Vermeld hierbij uw naam, adres- en contactgegevens én het tijdstip waarvoor u zich wilt aanmelden. U ontvangt voor aanvang van de cursus een link om deel te kunnen nemen aan de digitale workshop. Heeft u hierover vragen? Neemt u dan contact op het mantelzorgsteunpunt gemeente Gorinchem.

Geef een reactie