Nationaal Fonds kinderhulp zoekt collectanten

Elk kind verdient een jeugd zonder zorgen. Gelijk te zijn, aan vriendjes of vriendinnetjes. Ook een fiets, eens nieuwe kleren. Eindelijk een dagje uit, een nieuw dekbed of tóch een cadeautje van de Sint. Kinderhulp is er voor alle kinderen en jongeren in Nederland tussen de 0 en 21 jaar die in armoede opgroeien. We helpen ze, onvoorwaardelijk. Zodat ook zij het gevoel hebben erbij te horen en gelijke kansen krijgen voor de toekomst. Net als ieder ander kind.

Van 19 tot en met 24 april is het de landelijke collecteweek van Kinderhulp. Na een jaar waarin collectanten de straat niet op konden, hopen ze dit jaar wél langs de deuren te kunnen gaan; ook in Gorinchem. Allemaal met 1 doel: een volle collectebus. Want in ons land groeien ruim 300.000 kinderen op in armoede. En dat aantal groeit. 

Kinderhulp zoekt nu naar vrijwilligers om te collecteren die hier aan mee willen werken. Jouw tijd kan écht het verschil maken voor een kind dat in armoede opgroeit. Wil jij je inzetten voor kinderen die in Nederland opgroeien in armoede? Word vrijwilliger bij Kinderhulp!

Ondanks de onzekerheid zijn we heel hard op zoek naar collectanten én mensen die willen helpen met de organisatie van de collecte. We kunnen alle hulp goed gebruiken! Meld je aan via onderstaande button.

Wordt collectant

Geef een reactie