Op stap samen met Hugo de Groot

Misschien zijn u de posters al opgevallen. Op 8 plaatsen in de stad hangen posters met QR codes. Samen vertellen ze het ontsnappingsverhaal van Hugo de Groot.

Wandel zelf of samen met de kinderen langs de posters heen. Scan de QR code die op de poster staat en luister naar het spannende verhaal over de ontsnapping per boekenkist van Hugo ui de gevangenis uit Slot Loevestein.

De 8 posters kunt u vinden op de locaties:

  • Werk Talent Buiten de Waterpoort
  • Schuilkerk op de Langendijk
  • Huize Matthijs-Marijke in de Molenstraat
  • Espressobar Hugo op de Grote Markt
  • WerkTalent Gorinchem op het Kazerneplein
  • Metropole bij het Melkpad
  • Rehobothkerk Driekoningenstraat/Gasthuisstraat
  • Sweet Ima op de Langendijk
Illustrator | Animator: Michelle Koenders

Eén reactie

  1. Na het downloaden van de eye jack app kregen we door de qr code te scannen helemaal niets te zien helaas. Bij de vvv wezen informeren maar die dame kon ons ook niet verder helpen helaas. Ze bood ons als alternatief de speurtocht kraak de code aan. Hardstikke lief en deze hebben we dan ook gedaan. Ik op zoek naar uitleg over de app eye jack maar kom niet echt verder. We zijn heel erg benieuwd naar de toch. Is er iemand die me uit kan leggen hoe eye jack werkt in combi met deze qr codes.

Geef een reactie